Megrendelés

Megrendelés

Összegyűjtöttem neked azokat a gondolatokat, amelyeket az útkeresés során segítségedre lehetnek. Lapozgasd minden nap az Égi Dallomokat, és választ kapsz a kérdéseidre. Jó olvasást!

Slider
Kovács Nóra

Hiszek abban, hogy ez a könyv megtalálja az olvasóját. Hogy az veszi majd a kezébe, akinek éppen szüksége van rá. Vagy olyan vásárolja meg barátjának, anyukájának, barátnőjének, akit megérintenek a szép gondolatok, és érzi, ez a könyv adhat neki valamit. Ez a könyv nem az „egy ültömben kiolvasom” kategória. Csak bele kell lapozgatni, fel kell csapni valahol, és elmerengeni azon a gondolaton, ami éppen elénk került.

1 db 2490 Ft.

3+1 esetén csak 1890 Ft/db. Fogjatok össze többen, vagy vásárolj ajándékba 3 könyvet és a negyediket ingyen adjuk.

A könyvet a lap alján található megrendelő űrlapot kitöltve lehet megvásárolni.
1 db könyv vásárlása esetén a postaköltség 490 Ft
2 db könyv vásárlása esetén a postaköltség 795 Ft
3 vagy 4 db esetében 1490 Ft
10 000 Ft feletti vásárlás esetében a postaköltséget átvállaljuk

Természetesen igen, ez esetben a megrendelő űrlap megjegyzés rovatában kell feltüntetni, ha szeretnél dedikálást is könyvbe.

Nemcsak hasznos, hanem ösztönző ajándék is, ha inspiráló gondolatokat adunk valakinek. Ráadásul ha több barátodat, családtagodat ajándékoznád meg ilyen inspiráló gondolatokkal egy ünnep alkalmából, vagy csak úgy, akkor a 3+1 akció keretében egy példányt AJÁNDÉKBA adunk.

A megrendelt könyv összegének átutalásától számítva 2 napon belül postára kerül a csomag. Kérés esetén a postai feladás időpontját jelezzük.

Megrendelem a könyvet

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni a könyvet

[wpgdprc "Ennek a formnak a használatával hozzájárulsz a személyes adataid kezeléséhez az Adatvédelmi tájékozóban írottaknak megfelelően."]