Égi Dallamok könyv

Égi Dallamok

Összegyűjtöttem neked azokat a gondolatokat, amelyeket az útkeresés során segítségedre lehetnek. Lapozgasd minden nap az Égi Dallomokat, és választ kapsz a kérdéseidre.

Slider

Mit kell tudni az Égi Dallamok című könyvről?

Ez a 144 oldalas, színes fotókkal illusztrált kötet olyan gondolatokat, útmutatásokat tartalmaz, amelyek mindennapi életünket is jellemzik. Útkeresés, elbizonytalanodás, tanácstalanság vagy épp a boldogság keresése közben kifejezetten jól jöhetnek ezek a gondolatok, melyeket üzenetként megélve, aznap segítségünkre sietnek és elgondolkodtatnak. 

Lelkiség

Az összefüggések, az égi kapcsolatok mindig jelen vannak életünkben. Rajtunk múlik, mennyit látunk belőle, mennyire nyitjuk meg szívünket, tárjuk fel lelkünket. Ha készen állsz, a kapu megnyílik előtted.

Égi kapcsolat

Nem kell mindig mindent nekünk tudni. Ha hiszel az égi kapcsolatban, akkor tudod, a segítség mindig megérkezik. Olykor egy ember formájában, máskor egy gondolat által.

Napi 1 gondolat

Csak csapd fel valahol a könyvet, és az aznapra szóló üzenet megtalál téged!

konyv_400x480

Hangulatképek

Minden fotó, minden kép – éppen úgy, ahogyan a gondolatok – hozzátesznek a napodhoz. Üzenetet hordoznak. Megnyugtatnak, elgondolkodtatnak, olykor mosolyt csalnak az arcodra.

Élethelyzetek

Számtalan, addig ismeretlen helyzet alakulhat ki az életed során. Ha olyan helyzetbe kerülsz, ahol bizonytalannak érzed magadat, akkor egy szívhez szóló gondolat, mint egy támasz segíthet át nehéz pillanaton.

Ajándék

A legszebb meglepetés az olyan ajándék, amely hozzátesz az életünkhöz. Az Égi Dallamok lélekemelő gondolatai minden napra kínálnak egy-egy szívhez szóló üzenetet.

Így születtek meg az Égi Dallamok gondolatai

Írtam egy könyvet. Vagy ha precízebben szeretnék fogalmazni, a könyv megíratta magát. Apránként, szisztematikusan, hol egy rövidebb, hol egy hosszabb üzenetet adva nekem, neked, és azoknak, akik nyitott szívvel és értő füllel közelednek a lélekemelő gondolatokhoz. Nem egy pillanat alatt készült el, hosszú hónapok kellettek.

Az élet megannyi feladat elé állított.

Voltak könnyebb és nehezebb pillanatai az Életnek, amikor mint nő, mint anya, mint társ helyt kellett állnom, és meg kellett találnom azokat a fogódzókat, amelyek tovább segítettek egy nehezebb helyzetben. Máskor az önfeledt boldogság érzését, a világba vetett hitemet, a mindenségben rejtőző szépséget szerettem volna megosztani veled, és mindenki mással. Sokszor megfogalmazódott bennem, hogy nem tarthatom meg magamnak ezeket a gondolatokat, mert ha csupán egyetlen embernek segítséget jelentenek, akkor betöltötte küldetését a könyv.

Ez a könyv lélek könyv.

Lélektől lélekig ható gondolatok, érzések találhatóak benne, amelyek rátalálnak olvasójukra. Egy olyan könyv, amelyet az vesz a kezébe, akinek éppen szüksége van rá. Így kerülnek a lehető legjobb helyre az Égi Dallamok gondolatai.

Ez a könyv téged vár!

Lapozz bele, és ismerd meg az Égi Dallamok gondolatait. Lélektől lélekig szólnak. Csak nyisd ki a szívedet és engedd, hogy megtaláljon az az üzenet, amely választ ad a benned morajló kérdésre.

Nincsenek véletlenek

“Nincsenek véletlen találkozások, véletlen beszélgetések, véletlen gondolatok. Az Égi dallamok nem egy könyv volt, amit elkezdtem az első oldalon és befejeztem az utolsónál. Időről időre kézbe veszem, felcsapom, hiszem, hogy ilyenkor nem a véletlen dönti el, min akad meg a szemem, mi szól épp a szívemhez. Néha jó, ha elszállunk, néha jó, ha két lábunkkal a földön maradunk. Néha szükségünk van támaszra, néha jól jön a kijózanító igazság. Néha kell egy bölcs nővér, néha szükségünk van egy atyai jótanácsra. Az Égi dallamokban lelki útravalókra akadtam. Helye volt az ágyam mellett, és most épp helye van a polcon. A fotel mellett, amibe bekucorodom, és olvasgatok. Vegyünk egy nagy levegőt. Csukjuk be a szemünket és döntsük el, hogy ott nyílik ki, ahol a mai napra szóló legtalálóbb égi üzenet van. Nincsenek véletlenek.”
Fónyad Orsolya

“Csak kérd a csendet, hogy hozzon békét a szívedbe. Ő képes arra, amire oly régóta vártál.
Kisöpri a szívedből a félelmet, és rendet teremt ott, ahol eddig káosz bujkált. Csak hallgasd a csendet. És a szíved érteni fogja a sors szavát.”

Mondj hálát a mai napért!

Minden nap van okod legalább egy valamiért vagy valakiért hálásnak lenned. Mondd el mindenkinek, ma kiért vagy miért vagy hálás!

Égi dallamok

Hiszek abban, hogy ez a könyv megtalálja az olvasóját. Hogy az veszi majd a kezébe, akinek éppen szüksége van rá. Vagy olyan vásárolja meg barátjának, anyukájának, barátnőjének, akit megérintenek a szép gondolatok, és érzi, ez a könyv adhat neki valamit. Ez a könyv nem az „egy ültömben kiolvasom” kategória. Csak bele kell lapozgatni, fel kell csapni valahol, és elmerengeni azon a gondolaton, ami éppen elénk került.

1 db 2490 Ft.

3+1 esetén csak 1890 Ft/db. Fogjatok össze többen, vagy vásárolj ajándékba 3 könyvet és a negyediket ingyen adjuk.

Online a lap alján található megrendelő űrlapot kiöltve lehet megvásárolni. Ez esetben a postaköltség 450 Ft, de 10 000 forint feletti rendelés esetén ingyen kiszállítjuk.

Természetesen igen, ez esetben a megrendelő űrlap megjegyzés rovatában kell feltüntetni, ha szeretnél dedikálást is könyvbe.

Nemcsak hasznos, hanem ösztönző ajándék is, ha inspiráló gondolatokat adunk valakinek. Ráadásul ha több barátodat, családtagodat ajándékoznád meg ilyen inspiráló gondolatokkal egy ünnep alkalmából, vagy csak úgy, akkor a 3+1 akció keretében egy példányt AJÁNDÉKBA adunk.

3+1 AJÁNDÉK

Lepd meg szeretteid, barátaid, kollégáid lélekemelő gondolatokkal bármilyen alkalomból! Amennyiben három kötetet vásárolsz, egyet ajándékba adunk. Ez az ingyenes kötet lehet akár a tied, vagy ha többen összefogtok, akkor egyenlően elosztva a költségeket a könyv csupán egy ebéd ára, mégis minden napra elegendő lelki eleséget tartogat.

Történetek a könyvből

Gondolatok olyan élethelyzetekről, amelyek mindannyiunkkal megesnek.

Vajon tudsz igazán szeretni? Nem úgy, ahogy neked éppen jó, kényelmesen, ímmel-ámmal, hanem figyelmesen, érzésekkel telve. Úgy, ahogyan a másiknak szüksége van rá. Olykor öleléssel, simogatással, máskor halk szavakkal, és bizony, néha szavak nélkül, figyelemmel.

Ha megérzed a másik szívét, ez már nem is annyira nehéz. De rá kell tudni érezni. Ehhez pedig nyitottság kell. Nyitottnak a világ felé, az emberek felé, a szeretteid felé. A fák, a madarak, a felhők felé.

Érezni tudni a borús időt, és a napsütést. És amikor az érzések már szabadon áramolnak benned, amikor már nem húzol falakat magad és a szíved köré, akkor fogsz tudni igazán szeretni.

Hinni a világ egyik legnehezebb állapota.

Hinni a Mindenhatóban, hinni önmagunkban, hinni a világ nagyszerűségében. Hinni, hogy Isten tenyerén ülve semmi gondunk nem lehet. Hinni, hogy van értelme az életnek, hogy a szerelem örök, hogy minden értünk van.

De amilyen nehéz, éppen annyira csodálatos is.

Mert ez egyben azt is jelenti, hogy szeretve vagyunk. Hogy az életünkben bármi és minden megtörténhet. Hogy alakíthatjuk, változtathatjuk, ahogy akarjuk, de elrontani nem tudjuk. Csak el kell hinni: a hit egy sosem múló áldás számunkra.

Mindig lesz egy ember, egy helyzet, egy pillanat, amely kisegít a bajból. Vigyázva vagyunk, egytől egyig, így még a legreménytelenebb helyzetben is lesz egy kéz, amely felemel.

Ha hiszünk abban, hogy Isten a világ legapróbb teremtményeit tökéletesre alkotta, akkor tudnunk kell azt is, hogy mi magunk is a tökéletességre születtünk. Mindenkiben ott lakozik ennek lehetősége. Rajtunk múlik, mit tudunk kihozni önmagunkból, mit látunk meg a világból, és milyen lehetőségekkel élünk.

A segítség mindig készen áll.

Az Élet Kapuja mindig előtted áll. Hol nyitva, hol zárva találod.

Hiába feszegeted, hiába erőlködsz, mikor nincs itt az ideje, nem juthatsz át rajta.

Ám vannak szent pillanatok, amikor egyetlen mozdulat sem szükséges ahhoz, hogy tágra nyíljanak az ajtók. Lásd meg és ragadd meg ezt a lehetőséget, hogy újabb ismeretlen utakra juss el. Majd hosszas vándorlás után ismét egy újabb Kapu elé érsz, amely ha a helyes utat jártad, átvezet életed egy újabb szakaszába.

Mennyire vagy képes kérni?

Kérni az Égieket, hogy a fájdalmas és boldog pillanatokban álljanak melletted. Kérni az Angyalokat, hogy segítsenek a nagy tervek megvalósításában. Kérni a Barátot, hogy fogja a kezed, kérni a Szülődet, hogy szeressen örökre. Kérni a Kedvesed, hogy mindig melletted legyen és kérni a Mindenséget, hogy aktívan megélhesd az Élet minden pillanatát.

Mert ha nem tudunk kérni, akkor hogyan tudná bárki is, mire vágyunk?

Őszi magányban, magára maradt, elárvult falevél sodródik. Magával repíti megannyi emlék apró foszlányait. Elmerengve a múló léten, nem marad más, csak a remény: a fagyos telet felváltja majd a vidám megújulás, s virágba szökken ismét a rét.

A helyükre kerülnek a gondolatok

“Először kicsit sok volt az információ, aztán rájöttem, hogy nem is sok, hanem mély. A mély gondolatok befogadásához pedig idő kell és idő kell a megértésükhöz is. Éppen ezért miután először elolvastam, inkább módszert váltottam. Az éjjeliszekrényemen hagyva minden este elolvasok egyetlen gondolatot és miután lehunyom a szemem, ez a gondolat jár a fejemben. Ízlelgetem és beillesztem a mondanivalót a saját életembe. Előfordult már, hogy ezzel álmodtam és valahogy a helyére kerültek a dolgok reggelre, pont jókor talált meg a gondolat. Tényleg lélektöltő ereje van.”
B. Szilvia

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

Megrendelem a könyvet

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni a könyvet

[wpgdprc "Ennek a formnak a használatával hozzájárulsz a személyes adataid kezeléséhez az Adatvédelmi tájékozóban írottaknak megfelelően."]